Terug naar overzicht

Onbeperkt Plezier

Onbeperkt Plezier

Georganiseerd door:


Buurtsportcoach Aangepast Sporten

Uiterste inschrijfdatum:
26-08-2020

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Dit evenement is geheel toegankelijk voor mindervaliden
Data
DatumStarttijdEindtijd
27-08-2020 10:00 12:00


Algemene informatie

Tijdens deze ochtend voor kinderen met een beperking volg je sportieve workshops. Misschien ontdek je wel een nieuw hobby? Deelnemers nemen een ouder, begeleider of verzorger
mee naar deze workshop. Wil je overleggen of deze activiteit geschikt is voor jouw kind? Neem gerust contact op om te overleggen.

Extra gegevens Wereld: Sportwereld
Minimale leeftijd: 4
Maximale leeftijd: 12
Begeleiding volwassene verplicht: Ja

Contactpersoon:
  • Naam: Sjamana Wijsmuller
  • E-mailadres: aangepastsporten@sro.nl

Tijdens de zomeractiviteiten kunnen er foto's en filmpjes gemaakt worden waarbij jij in beeld kan komen. Mogelijk worden ze gebruikt op onze website en social media kanalen of door aanbieders van de zomeractiviteiten. Wil je niet op de foto of gefilmd worden, geef dat dan zsm aan bij de organisatie van de betreffende zomeractiviteit. Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta jij en/of je kind(eren) onbedoeld in beeld, laat het ons en/of de aanbieder van de zomeractiviteit zsm weten via info@zomerpretpas.nl. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen. ZomerPretPas is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze website of voor gewijzigde, onjuiste of onvolledige informatie.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.