Clinics

Onderschoolse clinics regulier- en speciaal onderwijs

Wil je als school goed voorbereid zijn op de verschillende toernooien? Maak dan gebruik van voorbereidende clinics. Door de clinics maken kinderen kennis met de verenigingssport en raken ze enthousiast voor het toernooi. Deze vrijblijvende en kosteloze clinics vinden plaats tijdens de reguliere gymles of les die de school het beste uitkomt. Ook na schooltijd behoort tot de opties. Een trainer van de sportvereniging komt op school langs om een clinic te geven en de kinderen bekend te maken met de regels die gelden tijdens het betreffende schoolsporttoernooi. Willen jullie ook gebruik maken van de gratis clinics bij jullie op school, stuur dan een mail met de voorkeur voor dag en tijd, contactpersoon school en adres waar de clinics plaats moeten gaan vinden naar Mark Schepp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

*Wij zijn bij het inplannen van clinics afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers van de betreffende vereniging. Het kan dus voorkomen dat het plannen van een clinic niet lukt op de gevraagde dag en tijd.

Clinics Speciaal onderwijs

Naast de clinics in voorbereiding op de schoolsporttoernooien biedt schoolsport ook clinics aan op de SBO scholen. Ook deze clinics zijn gratis en ook hier komt een vereniging leerlingen kennis laten maken met hun vereniging en sport. Dit zijn voornamelijk lokale aanbieders, zodat we doorstroom kunnen creëren naar eventueel een sportvereniging, club of sportaanbieder. Daar kunnen de leerlingen dan hun talenten verder ontdekken en ontwikkelen. Het grote verschil met de clinics voor de schoolsporttoernooien is dat het hier gaat om een reeks van 3 lessen. Bij de laatste clinic worden de ouders/verzorgers uitgenodigd om te komen kijken naar wat de kinderen hebben geleerd.

Naschoolse lessen:

Nadat de clinics afgelopen zijn proberen we altijd naschoolse lessen te realiseren, zodat de leerlingen die het leuk vinden extra lessen krijgen. De school en de sportaanbieder gaan dan samen in overleg welke dagen het beste uitkomen en wat de eventuele kosten daarvan zijn.

Contactpersoon voor de clinics op Speciaal onderwijs is Jeremy Lindenberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactformulier clinics

Vul hier uw naam in svp
Vul hier uw emailadres in svp
Vul hier uw bericht in svp
Ongeldige invoer

close