Terug naar overzicht

Muziek workshops

Locatie: Dirk Loogenstraat 6
Wijk: Kruiskamp
Muziek workshops

Georganiseerd door:


KAMV

Uiterste inschrijfdatum:
16-08-2022

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Het is niet bekend of dit evenement geschikt is voor mindervaliden
Data
DatumStarttijdEindtijd
17-08-2022 10:00 14:30


Algemene informatie

Kom naar onze muziekweek en doe mee! Ontdek hoe leuk het is om te spelen op een trommel of marimba, mee te doen met samba, om geluid te krijgen uit een blaasinstrument, de dirigent van een orkest te zijn en nog veel meer. Schrijf je in voor de hele week of kom een dag langs. 

We vinden het fijn als er gereserveerd wordt, maar er is tevens vrije inloop. Dit om in ieder geval een idee te hebben van opkomst.

Extra gegevens Boot: Muziek
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 12
Begeleiding volwassene verplicht: Nee

Contactpersoon:
  • Naam: Jaap Firet
  • E-mailadres: jpfiret@gmail.com

Tijdens de zomeractiviteiten kunnen er foto's en filmpjes gemaakt worden waarbij jij in beeld kan komen. Mogelijk worden ze gebruikt op onze website en social media kanalen of door aanbieders van de zomeractiviteiten. Wil je niet op de foto of gefilmd worden, geef dat dan zsm aan bij de organisatie van de betreffende zomeractiviteit. Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta jij en/of je kind(eren) onbedoeld in beeld, laat het ons en/of de aanbieder van de zomeractiviteit zsm weten via info@zomerpretpas.nl. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen. ZomerPretPas is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze website of voor gewijzigde, onjuiste of onvolledige informatie.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.