Terug naar overzicht

Broodje Marshmallow

Locatie: Soesterkwartier
Wijk: Soesterkwartier
Broodje Marshmallow

Georganiseerd door:


IdeeenBoom

Uiterste inschrijfdatum:
26-08-2021

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Dit evenement is geheel toegankelijk voor mindervaliden
Data
DatumStarttijdEindtijd
27-08-2021 11:00 12:00


Algemene informatie

Kom jij gezellig je eigen broodje bakken & marshmallows eten? Vergeet niet om je Zomervakantie- avonturendagboek & je ZomerPretPas mee te nemen zodat je ons kan laten zien & vertellen wat je allemaal beleeft hebt in de zomervakantie. Gezellig als je komt!

Kinderen die meegedaan hebben met de workshop Zomervakantie- avonturendagboek (blz. 52) krijgen voorrang bij inschrijving. Begeleiding van 1 ouder/ verzorger verplicht.

Extra gegevens Boot: Smulboot
Minimale leeftijd: 3
Maximale leeftijd: 12
Begeleiding volwassene verplicht: Ja

Contactpersoon:
  • Naam: IdeeenBoom
  • E-mailadres: ideeenboom033@gmail.com

Tijdens de zomeractiviteiten kunnen er foto's en filmpjes gemaakt worden waarbij jij in beeld kan komen. Mogelijk worden ze gebruikt op onze website en social media kanalen of door aanbieders van de zomeractiviteiten. Wil je niet op de foto of gefilmd worden, geef dat dan zsm aan bij de organisatie van de betreffende zomeractiviteit. Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta jij en/of je kind(eren) onbedoeld in beeld, laat het ons en/of de aanbieder van de zomeractiviteit zsm weten via info@zomerpretpas.nl. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen. ZomerPretPas is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze website of voor gewijzigde, onjuiste of onvolledige informatie.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.