Terug naar overzicht

Sport & Spelmiddag

Locatie: Amerena, Velduil 2
Wijk: Liendert
Sport & Spelmiddag

Georganiseerd door:


Geeresteingroep

Prijs: € 7.50

Uiterste inschrijfdatum:
02-08-2020

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Dit evenement is gedeeltelijk toegankelijk voor mindervaliden
Data
DatumStarttijdEindtijd
04-08-2020 15:00 16:30


Algemene informatie

Een wekelijkse supergezellige sport- en spelmiddag voor het hele gezin. Hierbij worden allerlei beweegactiviteiten aangeboden waarbij ouders met hun kinderen actief zijn, passend binnen de Corona-regels. Activiteiten vinden plaats rondom Amerena en in de sporthal bij Amerena, wanneer dit weer toegestaan is. Maximaal 10 gezinnen. Abonnement voor de hele periode (van 21/7 t/m
25/8) voor €35,00. Bij voldoende aanmeldingen zal de groep verdeeld worden en/of een 2e groep starten op zaterdagmorgen.

Extra gegevens Wereld: Sportwereld
Minimale leeftijd: 2
Maximale leeftijd: 12
Begeleiding volwassene verplicht: Ja

Contactpersoon:
  • Naam: Petra Niezing
  • Telefoonnummer: 033-4650446
  • E-mailadres: p.niezing@geeresteingroep.nl

Tijdens de zomeractiviteiten kunnen er foto's en filmpjes gemaakt worden waarbij jij in beeld kan komen. Mogelijk worden ze gebruikt op onze website en social media kanalen of door aanbieders van de zomeractiviteiten. Wil je niet op de foto of gefilmd worden, geef dat dan zsm aan bij de organisatie van de betreffende zomeractiviteit. Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta jij en/of je kind(eren) onbedoeld in beeld, laat het ons en/of de aanbieder van de zomeractiviteit zsm weten via info@zomerpretpas.nl. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen. ZomerPretPas is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze website of voor gewijzigde, onjuiste of onvolledige informatie.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.