Terug naar: Verenigingen
Algemene informatie

Heb jij zin in leuke, sportieve en leerzame avonturen? Kom bewegen en sporten bij We2Move.

In onze trainingen in Hoogland en Vathorst/Zielhorst voor de jeugd ligt de focus op ontwikkeling van zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, plezier, weerbaarheid, motoriek en een vitaal lichaam. Dit is een belangrijke start van een gezond leven. Dat willen jij toch ook?

Vanaf 3 t/m 4 jaar kan je met je ouder(s) je eerste sport- en bewegingslessen volgen in de playcamp (50 min). We starten met verbeteren van de basis bewegingsvaardigheden, motoriek en sociale vaardigheden. 

Vanaf 5 t/m 7 jaar kan je los gaan in de junglecamp (50 min), waar je in een veilige, speelse omgeving kan spelen, klimmen, klauteren, free runnen en spelenderwijs zelfverdediging leren. Op speelse wijze trainen we de fysieke en mentale gezondheid van de kinderen. In deze leeftijdsgroep kan je in een aparte trainingsles ook zelfverdediging voor kids volgen met Defendokai Kids. Hier werken we aan de eerste stappen in weerbaarheid- en zelfverdediging, bewegingsvaardigheden, motoriek, fysieke en mentale weerbaarheid en sociale vaardigheden. 

Ben je 8 jaar of ouder, dan is het tijd voor sportcamp met focus op conditietraining, motoriek, balcoördinatie en zelfverdediging in spelvorm (60 min). We werken aan verdere ontwikkeling van de fysieke en mentale gezondheid en ook voorbereiding voor andere sporten. In deze leeftijdsgroep kan je in een aparte trainingsles ook zelfverdediging en weerbaarheid voor kinderen volgen met Defendokai Kids. Ook in deze lessen werken met trainingen in weerbaarheid- en zelfverdediging, bewegingsvaardigheden, motoriek, fysieke en mentale weerbaarheid en sociale vaardigheden. 

Voor tieners en volwassenen bieden wij een veelzijdigheid aan sporten, zoals hardlopen, bootcamp, crosstraining, padstraining en zelfverdediging. Maak gebruik van de gratis proeflessen.

Heb je vragen en/of opmerkingen, zijn er onduidelijkheden of wil je jezelf aanmelden? Laat het gerust weten en neem contact met ons op.

Met sportieve groet,

Martijn van der Weerd

WE2MOVE

Let's get on the move!

Bewegen en beleven voor jong en oud.

https://we2move.nl/jeugdsport/

Info@we2move.nl

06 - 235 79 882

close