Volleybal groep 5 t/m 8

Beste jongens en meisjes van groep 5 t/m 8. AVV Keistad organiseert dit jaar weer haar jaarlijkse Schoolvolleybaltoernooi in sportcomplex Amerena (Velduil 2 in Amersfoort). Net als in afgelopen jaar spelen de groepen 5/6 en 7/8 op verschillende dagen. De teams mogen uit zowel jongens als meisjes bestaan.

  • groepen 5 en 6 spelen hun toernooi op vrijdag 22 november van 15:00 – 17:30 uur 
  • groepen 7 en 8 spelen hun toernooi op vrijdag 29 november van 15:00 – 17:30 uur  

Op beide toernooien wordt met aangepaste regels van niveau 4 Cool Moves Volley gespeeld, zoals hierboven weergegeven. Dit om de kans op rally's te vergroten. Omdat wij op badmintonvelden spelen, gebruiken we voor álle groepen het gehele badmintonveld. Bij groep 5&6 wordt er alleen vanaf de 4,5m lijn geserveerd ( de lichtblauwe achterlijn). Om de wachttijden voor de deelnemende teams niet te groot te maken, kunnen wij niet meer dan 32 teams per toernooi plaatsen. Schrijf jouw team zo snel mogelijk in om zeker te zijn van deelname aan het toernooi! Schrijf snel in en bedenk dit jaar echt een leuke naam voor je team!

Mocht je een keer willen oefenen, wij geven ook clinics. Mocht je een clinic willen stuur dan een mail naar schoolsport@sro.nl . Die gaan samen met de vereniging kijken of er op de gewenste tijden een trainer beschikbaar is.

 Bij groep 5&6 zal er vanaf 4,5 m worden geserveerd. Dit is de Lichtblauwe lijn

Schrijf je hier in!

close