Tafeltennis groep 4 t/m 8

Inschrijven voor 21 oktober 2024

Inschrijven >

Er zijn nog 90 inschrijfplekken

Voor groep 4 t/m 8

Datum 31 oktober 2024

Tijd Start 31 oktober 2024 09:30 uur tot ongeveer 16:30 uur

Locatie Sporthal de Bieshaar

Organisatie TTV Over 't Net & TTV Hoogland

Op donderdag 31 oktober 2024 organiseert Tafeltennis Hoogland samen met Over 't Net de basisschoolkampioenschappen Tafeltennis. Dat is in de herfstvakantie, dus een mooie tijd om iets leuks te gaan doen. Iedereen kan meedoen! Dus oefen je vaak op de camping, thuis of op het schoolplein dan kan je nu al je vriendjes en vriendinnetjes uitdagen op een echt toernooi. En wie weet ga jij wel met 1 van de mooie bekers naar huis.

Alle jongens en meisjes vanaf groep 4 kunnen meedoen en je speelt tegen jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Het kost niets om mee te doen en het vindt plaats in Sporthal De Bieshaar (Breelandhof 8, vlakbij Albert Heijn in Hoogland). Zit je in groep 6,7 of 8 en ben je al een goede speler (omdat je een gevorderd lid bent bij een tafeltennisclub of heel veel oefent) dan word je geacht mee te doen in de poule met de sterkere spelers (de PRO klasse). Deze PRO klasse speelt in de middag, ook als je in groep 6 zit en je meedoet aan de PRO klasse speel je dus vanaf 14.00 uur. Speel je soms en speel je meer voor de fun dan kan je meedoen in de Funklasse.

In alle klasses zijn natuurlijk weer mooie bekers en medailles te winnen ! De groepen 4&5 spelen wel allemaal in 1 categorie. Bij twijfel in welke klasse je gaat deelnemen zal de wedstrijdleiding een besluit nemen.

 

Groep 4/5/6:                     begint om 9.30 uur (zaal open 9.00 uur). De prijsuitreiking is om 12.00 uur.

Groep 7/8 + PRO klasse: begint om 13.00 uur (zaal open 12.30 uur). De prijsuitreiking is om 16.30 uur.

 

Voor iets te eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. Graag zaalschoenen en een eigen batje meenemen. De kinderen die geen batje hebben, kunnen er eentje lenen.

close