Schaken groep 1 t/m 8

Tijdens het toernooi worden er 5 rondes gespeeld. Elke ronde duurt ongeveer 30 minuten.
Voor de middenbouw is de prijsuitreiking (bekers voor de eerste vier teams en voor iedereen een vaantje) aan het eind van die middag, rond 18.00 uur.

Het toernooi kent twee categorieën:

  • De middenbouw (voor kinderen in de groepen t/m groep 5); voor de onderbouw is er geen apart toernooi en die sluiten aan bij de Middenbouwgroep.
  • De bovenbouw (voor kinderen uit groep 6, 7 en 8).
  • De winnaars van zowel de midden -als bovenbouw voorronde spelen op 9 februari de Stadsfinale. Dit is voor de Middenbouw NIEUW

Team samenstellen
Er wordt gespeeld in teams, bestaande uit vier kinderen (eventueel een vijfde als roulerende reserve). Om mee te doen aan het toernooi is het belangrijk dat je de schaakregels kent. Het maakt niet uit op welk niveau je speelt. Als school mag je meerdere teams inschrijven, waarbij het eerste team als sterkste team geldt.

Inschrijven
Aan dit toernooi kunnen maximaal 84 teams deelnemen (42 bij de onderbouw en 42 bij de bovenbouw). Schrijf je dus tijdig in zodat je zeker bent van een plekje. In de week voor het toernooi volgt dan de detailinformatie over het toernooi. Bij het inschrijven van het team bepaalt het kind in de hoogste groep de categorie. Deelname aan het toernooi is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing, ontvreemding of beschadiging van eigendommen van deelnemers. 

Vragen?
Stuur gerust een mailtje.

 

 

 

 

Schrijf je hier in!

close