Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Tafeltennistoernooi groot succes

TTV Hoogland en Over ’t Net organiseren dit toernooi al jaren samen en nog nooit waren er zoveel deelnemers ingeschreven als dit jaar. Maar liefst 108 kinderen uit de groepen 4 t/m 8 stonden te popelen om de strijd aan te gaan met hun leeftijdsgenoten. Buiten was het guur, en binnen werd er heerlijk gezweet en plezier gemaakt. Met een flink aantal vrijwilligers van beide clubs is het gelukt om er een sportieve en gezellige dag van te maken.
De kinderen begonnen allemaal in meerkampen, en de hoogst geplaatsten speelden ook nog een vervolgronde. Verder was er ook een vervolg voor de beste meisjes uit de jaargroepen.
De kinderen die uitgeschakeld waren vermaakten zich prima tegen elkaar of speelden rond de tafel. Natuurlijk waren er ook winnaars, maar het spelplezier en de sportiviteit was het mooist om te zien.
 
De winnaars van dit jaar zijn:
 
Groep 4
1:Bruce Meerbeek (Kon-Tiki)
Meisjes Kailee Merts (Kon-Tiki)
 
Groep 5:
1: Jurjan Nieuwenhuis (Regenboog)
Meisjes Myrthe Norg (Horizon)
 
Groep 6:
1: Tom de Blouw (St. Jorisschool)
Meisjes: Juliët de Kruijff (Kon-Tiki)
 
Groep 7:
1: Jelger Boorsma (Aloysiusschool)
Meisjes: Lana van Hattum (De Marke)
 
Groep 8:
1: Mark van de Berg (Regenboog)
Meisjes: Lieze Boompaal (Achtbaan)
De scholenprijs werd met 7 punten gewonnen door Kon-Tiki, op de voet gevolgd door de Regenboog (6 punten) en de Aloysiusschool (5 punten). De deelnemers kwamen van 15 verschillende scholen, een prachtig resultaat.

 

close