Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Mooie kennismaking met handbal tijdens Schoolhandbaltoernooi

Onder aanmoediging van vele supporters vond 13 oktober het Schoolhandbaltoernooi plaats. Voor het eerst werd door Fulmen Fidelitas het toernooi op een zondag georganiseerd op sportpark Zielhorst. Na weken van regen was het deze zondag gelukkig droog en brak 's middags zelfs het zonnetje door! Het werd een hele gezellige dag waarop circa 260 kinderen (20 teams) op een sportieve manier konden kennismaken met handbal.

Bij groep 7/8 was de finale heel spannend;…na de officiele speeltijd was het een gelijk spel….dus verlenging met sudden death….wie scoort als eerste??? Heel spannend…en het winnende doelpunt werd alsnog binnen 30 seconden gescoord. Gefeliciteerd teams van De Achtbaan (groep 3/4), Aloysius A (groep 5/6) en Malelande B (groep 7/8)!! Veel dank aan alle vrijwilligers van de vereniging voor de mooie dag.

 

close