Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Geslaagd tafeltennistoernooi in herfstvakantie

Op de donderdag in de herfstvakantie is het jaarlijkse Schooltafeltennistoernooi dat georganiseerd wordt door TTV Hoogland en TTV Over ’t Net samen. In sporthal de Bieshaar is het dan al vroeg een drukte van belang. Ook dit jaar was er voor Eric Capello (TTV Hoogland) en Juliet van Veen (TTV Over ’t Net) gelukkig weer heel veel steun van jeugdleden. Maar liefst 14 enthousiaste jeugdspelers zorgden er voor dat het op de 11 tafeltennistafels prima verliep. 

Het waren leuke wedstrijden, soms nog wat moeite om goed te serveren, maar over het algemeen werd er enthousiast en zeker sportief gespeeld. Ook het tijdschema verliep goed en om 12.00 uur konden de eerste prijzen uitgedeeld worden aan de winnaars van de groepen 4 t/m 6. Na een verdiende pauze ging het toernooi om 14.00 uur weer verder met de kinderen van groep 7 en 8. Hier kon je wel zien dat er al langere rally’s gespeeld konden worden, de wedstrijden werden ook wat spannender. De kinderen kwamen van maar liefst 12 verschillende scholen.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag met dank aan de organisatie en alle vrijwilligers en jeugdspelers van van beide verenigingen.

close