Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Wat een energie in sporthal Zielhorst bij het 3x3 Basketball Toernooi

Topbasketballers en beginnende basketballers deelden hun passie voor de sport. Dat is toch wat je wil bereiken met dit soort evenement? Wat een sportiviteit; 27 teams - 110 leerlingen speelden mee met het 3X3 streetballtoernooi van het Voorgezet Onderwijs gecombineerd met de regiofinale van Olympic Moves van de provincie Utrecht. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement. Basketballvereniging Crackerjacks vons het super leuk om dit evenement te organiseren. Mooi om te zien hoe het groeit; er waren meer teams en meer deelnemers dan in 2018.  

De winnaars van de scholen die deelnamen aan Olympic Moves zich hebben gekwalificeerd voor de landelijke finale van Olympic Moves? Dit jaar deed alleen Het Element mee aan Olympic Moves. Wat zou het gaaf zijn, als volgende jaar meer scholen deelnemen aan 3X3 streetball van Olympic Moves. 

close