Klassiek Ballet

Inschrijven voor 18 mei 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 9 inschrijfplekken

Datum 18 mei 2024

Locatie Kindcentrum Het Nieuwe Land, Watersteeg 87

Prijs €2.00

Organisatie Class-Ballet

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
18 mei 2024 10:30 11:30
25 mei 2024 10:30 11:30

Over ons

Class-Ballet zorgt ervoor dat iedere leerling op een zo hoog mogelijk niveau balletdansen leert. Naast het leren balletdansen wordt er ook de nodige aandacht gegeven aan lichamelijke en geestelijke houding. Maar het belangrijkste is toch wel dat de leerling vooral plezier in het balletdansen heeft. Eerdere leerlingen van Class-Ballet zijn, na het volgen van onze lessen, inmiddels in opleiding aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam. Natuurlijk is het ook mogelijk om het balletdansen gewoon als hobby uit te oefenen, ook hierbij krijgt de leerling uiteraard de nodige aandacht.

De balletschool bestaat al meer dan een decennia en is de grootste balletschool in Amersfoort. Wij hebben altijd alleen maar professionele en gediplomeerde docenten die tot op het hoogste niveau balletles kunnen verzorgen. Wij geven les op een hoog niveau, maar zullen altijd de grenzen van de leerlingen in acht nemen. Kwaliteit van de lessen vinden wij zeer belangrijk, maar nooit ten koste van de fysieke of mentale gezondheid van de leerlingen.

Extra gegevens

Type sport Dansen

Minimale leeftijd 8

Maximale leeftijd 10

Contactpersoon

Naam Class-Ballet

Telefoonnummer 06 184 844 72

E-mailadres info@class-ballet.nl

close