Show-Street-Dance

Inschrijven voor 21 maart 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 7 inschrijfplekken

Datum 22 maart 2024

Locatie Gymzaal Van Marnixlaan 47

Prijs €2.00

Organisatie Studio Moving Stars

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
22 maart 2024 18:30 19:30
5 april 2024 18:30 19:30
12 april 2024 18:30 19:30

Street-Dance is een vorm van bewegen die vooral cool en stoer is! Street-Dance en Hip-Hop zijn helemaal hot en te zien in vele videoclips. Bij Show-Dance letten we vooral op houding en strakheid van de bewegingen. Deze zeer afwisselende combiles van Street-Dance, Show-Dance, TikTok-Dance, Clip-Dance en Hip-Hop is zeer populair bij de jongeren.

Ritme, sociaal contact, samenwerking, zelfvertrouwen, houding, energie, lenigheid en vooral heel veel plezier!

Na deze proefperiode kan je eventueel direct doorstromen naar deze les.

Leuk als je kennis komt maken met ons!

Ongetwijfeld heb je al eens van Moving Stars gehoord of gelezen...

Studio Moving Stars is inmiddels al 26 jaar actief en geeft op vele locaties les. Zo worden in (bijna) alle wijken van Amersfoort, Hoogland en in de regio lessen gegeven.

Moving Stars is inmiddels gegroeid tot een grote dansstudio waar dagelijks vele kinderen, jongeren en dames met veel plezier naar toe gaan. Een team van ervaren enthousiaste docenten, een activiteiten commissie en vrijwilligers, zetten "hun beste beentje voor", zodat jij je thuis voelt bij de Moving Stars.

o.a. Show-Dance, Street-Dance, Kid-Dance, Disney-Dance en Hip-Hop zijn dansvormen die bij ons op alle locaties worden gegeven. 

Het hoogte punt van het jaar zijn de Theater Shows, de dansshows door alle Moving Stars. Theater De Flint staat dan vol stralende sterren, alle leerlingen staan dan prachtig in de spotlights en laten vol trots hun choreografieën zien aan het publiek.

Kijk voor meer informatie op www.movingstars.nl

 

Extra gegevens

Type sport Dansen

Minimale leeftijd 9

Maximale leeftijd 11

Contactpersoon

Naam Liesbeth van Brienen

Telefoonnummer 06-18473008

E-mailadres info@movingstars.nl

close