Tafeltennis

Inschrijven voor 13 maart 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 5 inschrijfplekken

Datum 14 maart 2024

Locatie Sporthal Bieshaar, Breelandhof 8

Prijs €2.00

Organisatie ttv Hoogland

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
14 maart 2024 19:00 20:00
21 maart 2024 19:00 20:00
28 maart 2024 19:00 20:00

Tafeltennis - ook wel "pingpong" genoemd - is in feite de huiskamervariant van tennis en is ook daadwerkelijk op die manier ontstaan. Het is niet bij veel mensen bekend, maar tafeltennis is de snelste balsport ter wereld.  

Om te kunnen tafeltennissen heb je niet veel nodig. Je hebt voldoende aan een batje, een balletje en een tafel met een net in het midden. En natuurlijk een tegenstander om tegen te spelen. 

Het doel van het spel is om het balletje met behulp van het batje over het net op de tafelhelft van je tegenstander te slaan, op zo'n manier dat hij de bal niet meer (correct) weet terug te slaan. Om je tegenstander te verrassen kun je de bal onder meer verschillende effecten en snelheden meegeven. 

De clinics zijn vooral bedoeld om kennis te maken met de tafeltennissport. Iedereen kan zich ervoor inschrijven. Of je nou helemaal nog niet kan tafeltennissen, of dat je het al (een beetje) kan maakt niets uit. In de 3 lessen die de clinic duurt leren wij je de basisslagen aan en leer je ook de spelregels goed kennen. Vanaf nu dus nooit meer ruzie over de puntentelling tijdens een wedstrijdje op het schoolplein of op de camping.

Extra gegevens

Type sport Tafeltennis

Minimale leeftijd 9

Maximale leeftijd 12

Contactpersoon

Naam Eric Capello

Telefoonnummer 0654968504

E-mailadres e.capello@hccnet.nl

close