Schieten

Inschrijven voor 31 maart 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

VOL - inschrijven niet mogelijk

Datum 4 april 2024

Locatie Schietsportvereniging Griffioen, Forel 1

Prijs €2.00

Organisatie ssv Griffioen

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
4 april 2024 19:00 20:15

Wat kan je van deze clinic verwachten?

Heb je altijd al eens een keer willen schieten met een luchtbuks of met een luchtdrukpistool maar is het er nooit van gekomen? Dan is er nu een mooie gelegenheid om je wens uit te laten komen. Schietvereniging Griffioen is een jaar geleden gestart om kinderen van leden enthousiast te maken voor de schietsport. Inmiddels is er een clubje jeugdleden wat onder begeleiding van Eric Capello (en ouders) elke woensdagavond tussen 18:00 en 19:00 op de 25 meterbaan met lucht schiet. Daarnaast wordt er 1 keer in de maand op de zondagochtend met lucht geschoten. 

Als je denkt dat de schietsport wat voor je is maar je weet het nog niet zeker, dan kan je deze Kies-Je-Sport activiteit gebruiken om te kijken of je het zo leuk vindt dat je dit wel elke week zou willen doen. In deze introductieles leren wij je hoe je veilig met luchtdrukwapens kan omgaan. Daarnaast krijg je natuurlijk ook tips over hoe je ervoor kan zorgen dat je schot zo dicht mogelijk bij de roos terecht komt. Als je een eigen luchtdrukwapen hebt mag je die natuurlijk ook gebruiken. Let er wel op dat voor het vervoer van luchtdrukwapen wettelijke regels zijn die regelen dat in veel gevallen alleen volwassenen (18 jaar en ouder) een luchtdrukwapen mogen vervoeren. Wil je dus je eigen wapen gebruiken dan zal je door een volwassene gebracht en gehaald moeten worden. Let wel op: onze reguliere trainingsavond is woensdag, maar de Kies-Je-Sport lessen zijn allemaal op de donderdagavond van 19.00 - 20.15 ingepland.  

Smaakt deze les naar meer en wil je je daarna misschien wel verder bekwamen in de schietsport, dan bestaat er de mogelijkheid om na het volgen van de introductieles een aantal keren mee te doen aan een reguliere training. 

Extra gegevens

Type sport Schieten

Minimale leeftijd 10

Maximale leeftijd 16

Contactpersoon

Naam Eric Capello

Telefoonnummer +31654968504

E-mailadres e.capello@hccnet.nl

close