Atletiek

Inschrijven voor 3 april 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 19 inschrijfplekken

Datum 10 april 2024

Locatie AV Triathlon, Barchman Wuytierslaan 236

Prijs €2.00

Organisatie AV Triathlon

‘Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen met deze beperking(en):

Lichamelijk

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
10 april 2024 16:00 17:00
17 april 2024 16:00 17:00

Bij AV-Triathlon in Amersfoort kun je allerlei sporten doen: jeugdatletiek, frame running, hardlopen, bootcampen, wandelen, fietsen… en natuurlijk triathlon!

Bij de jeugdatletiek staat aandacht voor het individu voorop en voeren plezier en spel de boventoon. We dagen de pupillen uit om persoonlijke grenzen op een verantwoorde wijze te verleggen.

Vanaf zes jaar kunnen kinderen kiezen voor atletiek (mits er plek is). De jongsten (mini’s U8) en de pupillen U9 en U10 leren spelenderwijs hun ritme, coördinatie, snelheid, lenigheid en behendigheid te ontwikkelen en bouwen gaandeweg hun uithoudingsvermogen op. De U11- en U12-Pupillen leren bewuster de eerste basisvormen van atletiek: sprinten, 1000m, werpen, kogelstoten en hoog- en verspringen.

De pupillen trainen twee keer per week: op de atletiekbaan en in het bos Birkhoven.

Kennismakings-training:
Voor wie:      Voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 11 jaar;
Wat krijg je: kennismaking met de jeugdatletiek bij AV-Triathlon. Een hardlooptraining op de atletiekbaan bij het clubhuis met verschillende spel- en oefenvormen zoals ook de U10/U11/U12-pupillen trainen;
Van wie:       Deze kennismakings-training krijg je van onze enthousiaste en ervaren jeugdtrainers (atletiekunie gecertificeerd);
Wanneer:     De kennismaking is 1x training. Er zijn twee data, dus kies een datum die jou schikt;
Duur:           60min (training van 10/04 en 17/04 zijn hetzelfde qua vorm en opzet);

Nb. Instroom als nieuw jeugdlid gedurende het jaar is mogelijk, indien er plek is. Indien de groep vol is, is er een wachtlijst.

Adres AV-Triathlon:
Barchman Wuytierslaan 236
3819 AC Amersfoort
(voor aanvang van de training melden op de baan)

Para-atletiek/ frame running
We bieden tijdens deze kennismakingsmaking trainingen ook para-atletiek/ frame running aan voor kinderen met een lichamelijke beperking.
Graag na het aanmelden ook een e-mail sturen aan framerunning@avtriathlon.nl, zo kunnen we vooraf overleggen welke begeleiding er eventueel nodig is. 

 

Extra gegevens

Type sport Atletiek

Minimale leeftijd 9

Maximale leeftijd 11

Contactpersoon

Naam Nienke

Telefoonnummer 06-15374476

E-mailadres jeugd@avtriathlon.nl

close