Judo

Inschrijven voor 11 april 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 11 inschrijfplekken

Datum 12 april 2024

Locatie Gymzaal Liendertseweg 101

Prijs €2.00

Organisatie Judoschool Midden

‘Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen met deze beperking(en):

GedragASS

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
12 april 2024 18:00 18:55
19 april 2024 18:00 18:55

Judoschool Midden is een judoschool die lessen verzorgt in Amersfoort en Hoevelaken. Met een enthousiast team van leraren en assistenten proberen we al meer dan 15 jaar onze passie voor het judo over te brengen op de leerlingen.

Plezier staat hierbij voorop! Deze aanpak zorgt ervoor dat zowel beginnende als ervaren judoka’s, van jong tot volwassenen, iedere week weer meer leren. Speciaal voor de allerjongsten, 4 tot 5 jaar, hebben we één keer in de week een tuimeljudo-les.

Door een goede sfeer in de lessen voelt iedereen zich direct thuis.

Wat heb je nodig voor de eerste les:
Voor de eerste (proefles) is het voldoende om een oude, bij voorkeur lange, sportbroek te dragen, samen met een oud shirt. Schoenen/sokken dragen we niet bij judo.


En als je lid wil worden:

Uiteraard hopen we dat uw zoon/dochter de lessen zo leuk vindt dat hij/zij lid wil worden van onze club. In dit geval kan u uw zoon/dochter inschrijven via de website, er volgt dan vanzelf een factuur voor de periode tot 1 maart of tot 1 oktober. Daarnaast is er een pak nodig, die kunt u via ons bestellen en kost tussen de 30 en 40 euro. Zelf bestellen mag natuurlijk ook, we raden wel iets dikkere pakken aan voor judo.

Extra gegevens

Type sport Judo

Minimale leeftijd 11

Maximale leeftijd 16

Contactpersoon

Naam Erwin Midden

Telefoonnummer 0624236808

E-mailadres info@judoschoolmidden.nl

close