Multisport

Inschrijven voor 29 januari 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 7 inschrijfplekken

Datum 9 april 2024

Locatie Gymzaal De Neng, Engweg 7

Prijs €2.00

Organisatie We2Move

‘Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen met deze beperking(en):

GedragASS

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
9 april 2024 16:30 17:30
16 april 2024 16:30 17:30
23 april 2024 16:30 17:30

Heb jij zin in leuke, sportieve en leerzame avonturen? Kom bewegen en sporten bij We2Move.

In onze trainingen voor de jeugd in Hoogland ligt de focus op ontwikkeling van zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, plezier, weerbaarheid, motoriek en een vitaal lichaam. Dit is een belangrijke start van een gezond leven. Dat wil jij toch ook?

Vanaf 5 t/m 7 jaar kan je los gaan in sportcamp (50 min), waar je in een veilige, speelse omgeving kan spelen, klimmen, diverse sporten beoefenen en spelenderwijs zelfverdediging leren. Op speelse wijze trainen we de fysieke en mentale gezondheid van de kinderen. In deze leeftijdsgroep kan je in een aparte trainingsles ook zelfverdediging voor kids volgen met Defendokai Kids. Hier werken we aan de eerste stappen in weerbaarheid- en zelfverdediging, bewegingsvaardigheden, motoriek, fysieke en mentale weerbaarheid en sociale vaardigheden. 

Vanaf 8 t/m 11 jaar gaan we lekker aan het werk met je bewegingsvaardigheden, balcoördinatie, motoriek en weerbaarheid in diverse sporten (60 min). We werken aan verdere ontwikkeling van de fysieke en mentale gezondheid en ook voorbereiding voor andere sporten. In deze leeftijdsgroep kan je in een aparte trainingsles ook zelfverdediging en weerbaarheid voor kinderen volgen met Defendokai Kids. Ook in deze lessen werken met trainingen in weerbaarheid- en zelfverdediging, bewegingsvaardigheden, motoriek, fysieke en mentale weerbaarheid en sociale vaardigheden. 

Voor tieners en volwassenen bieden wij een veelzijdigheid aan sporten, zoals hardlopen, bootcamp, crosstraining, padstraining en zelfverdediging. Maak gebruik van de gratis proeflessen.

Heb je vragen en/of opmerkingen, zijn er onduidelijkheden of wil je jezelf aanmelden? Laat het gerust weten en neem contact met ons op.

Met sportieve groet,

Martijn van der Weerd

WE2MOVE

Let's get on the move!

Bewegen en beleven voor jong en oud.

https://we2move.nl/jeugdsport/

Info@we2move.nl

06 - 235 79 882

Extra gegevens

Type sport Multisporten

Minimale leeftijd 8

Maximale leeftijd 11

Contactpersoon

Naam Martijn van der Weerd

Telefoonnummer 0623579882

E-mailadres info@we2move.nl

close