Mini-waterpolo

Inschrijven voor 20 maart 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 12 inschrijfplekken

Datum 22 maart 2024

Locatie Amerena, De Velduil 2

Prijs €2.00

Organisatie ZPC Amersfoort

‘Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen met deze beperking(en):

GedragASS

Lichamelijk

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
22 maart 2024 17:45 19:00
5 april 2024 17:45 19:00
12 april 2024 17:45 19:00

Kom bij ons kennismaken met waterpolo.

In een leuke groep van jongens en meiden leer je spelenderwijs de basistechnieken en spelregels. Natuurlijk worden er ook wedstrijdjes gespeeld!

Waterpolo is een teamsport voor iedereen met een zwemdiploma. Dus zwem je graag en wil je met een team veel plezier maken en gezellig sporten, kom dan eens waterpolo proberen. Binnen onze vereniging hebben we jeugdteams op verschillende niveaus: zo hebben we zowel jongens als meiden die regionaal spelen maar ook kinderen die landelijk spelen en in de selecties zitten voor het Nederlands (jeugd)team. Dus wat je ook zoekt, voor iedereen hebben wij een leuk team, bij ons staat plezier in de sport voorop.

Jongens en meiden van ongeveer 6-11 jaar met een zwemdiploma starten bij ons bij de mini's en trainen op woensdag en/of vrijdag. Naast de trainingen spelen we regelmatig leuke minipolo toernooitjes met andere clubs in de regio. Na ongeveer een half jaar tot een jaar kunnen kinderen, als ze dat willen, doorstromen naar de normale competitie.

Om een indruk te krijgen hoe waterpolo 4 tegen 4 eruit ziet en om te zien hoe super leuk het is, kan je kijken naar het item op Zapp Sport Zappsport - Waterpolo - Zapp 

Ben je ook een waterrat en heb je minimaal zwemdiploma A, kom dan meedoen met de waterpolo les! 

Je mag 3x meedoen met de waterpolo les. En vind je het leuk, dan kan je na afloop lid worden van onze vereniging. Je bent van harte welkom! Vergeet niet om je zwemkleding mee te nemen.


Meer info: instroom.wp@zpc-amersfoort.nl

Extra gegevens

Type sport Waterpolo

Minimale leeftijd 6

Maximale leeftijd 10

Contactpersoon

Naam Marieke Hekman

Telefoonnummer +31 6 48765323

E-mailadres instroom.wp@zpc-amersfoort.nl

close