Multisport

Inschrijven voor 20 maart 2024

Inschrijven >

Er zijn nog 4 inschrijfplekken

Datum 23 maart 2024

Locatie Gymzaal de Neng, Engweg 7

Prijs €2.00

Organisatie Monkey Moves

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
23 maart 2024 12:05 13:00
30 maart 2024 12:05 13:00

Het is tijd om echt te gaan sporten, maar dan wel op de speelse en weinig competitieve manier van Monkey Moves. In deze fase van het Monkey Moves programma draait het helemaal om de 12 populairste sporten van Nederland en de voorbereiding op de keuze voor een team- en/of individuele sport in het verenigingsleven.


Hoewel we steeds meer specifieke sporttechnieken aanleren blijven we gebruik maken van de specifieke structuur en energieke opzet van Monkey Moves. Dat betekent dat muziek een belangrijke rol blijft spelen en ook klimmen en klauteren een terugkerend thema is. Het programma geeft een enorme voorsprong voor kinderen op plezier en succes bij verdere sportkeuzes en maakt het starten van welke sport, op welke leeftijd dan ook, gemakkelijker. Mede omdat elke sportles uit ons sportprogramma een stuk verdieping brengt in hun vaardigheden en zelfvertrouwen kan geven omdat er met zo veel sporten kennis is gemaakt.


- Aanleren van complexere sportvaardigheden
- Spelen in kleine wedstrijdjes
- Fase voor sportkeuze
- Interesse stimuleren in verschillende sporten
- Nieuwe uitdagingen in alle 12 sporten

Extra gegevens

Type sport Multisporten

Minimale leeftijd 6

Maximale leeftijd 8

Contactpersoon

Naam Sebastiaan de Lange

Telefoonnummer 0683607009

E-mailadres sebastiaanwillemdelange@gmail.com

close