Korfbal

Inschrijven voor 5 april 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 18 inschrijfplekken

Datum 11 april 2024

Locatie AKV Soesterkwartier, Dollardstraat 121

Prijs €2.00

Organisatie AKV Soesterkwartier

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
11 april 2024 18:45 19:45
18 april 2024 18:45 19:45

Korfbal is de enige balsport met meer dan twee spelers, waarbij het team zowel bestaat uit jongens als uit meisjes. Het is een sociale sport met een tactisch karakter.

Korfbal is fysiek best een zware sport, waarbij je rent, springt en draait, terwijl je je op het spel moet blijven concentreren. En dat allemaal als je aan het aanvallen of verdedigen bent. Korfballen doen je in het voor- en najaar lekker buiten. In de winter (als het hopelijk koud is), korfballen wij in de zaal. Wij trainen dan in de gymzaal ONDER ons clubhuis aan de Dollardstraat

Korfbalvereniging AKV Soesterkwartier viert 13 september 2024 haar 89e verjaardag. Maar wij zijn nog steeds jong! Wij blijven jong door buiten het korfbal allerlei andere activiteiten uit te oefenen. Zo gaan we met de kinderen naar het bos, klimmen wij in bomen, spelen wij soms een spelletje "lasergamen", of zoeken wij de weg met behulp van QR-codes. Maar wij gaan ook naar een verzorgingshuis om met de ouderen te bewegen.

Korfballen bij AKV Soesterkwartier is gewoon sociale fun.

Extra gegevens

Type sport Korfbal

Minimale leeftijd 6

Maximale leeftijd 13

Contactpersoon

Naam Ron Martensen

Telefoonnummer 0651829110

E-mailadres ron.martensen@gmail.com

close