Kickboksen

Inschrijven voor 6 februari 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 14 inschrijfplekken

Datum 7 februari 2024

Locatie Stadsring Amersfoort bij gekleurde oversteekplaats

Prijs €2.00

Organisatie Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching)

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
7 februari 2024 16:00 16:45
14 februari 2024 16:00 16:45

Protect Yourself is hét adres voor trainingen en structurele lessen in Krav Maga (weerbaarheid/zelfverdediging), Kickboksen, Boksfit en Bokszaktraining en Krachttrainingen voor kinderen, tieners, volwassenen, bedrijven, instellingen en sportclubs.
Groepslessen vanaf 5 jaar vinden plaats in sporthal De Neng in Hoogland en op onze prachtige, eigen locatie in het centrum van Amersfoort.

Via kies je sport kunnen de kinderen twee keer mee trainen tijdens onze reguliere lessen. Je hoeft dus níet te kiezen uit bovenstaande data maar het is een serie van twee keer. Als je daarna bij ons wilt blijven trainen, kun je direct instromen bij de kinderen waarmee je al samen hebt getraind. Kun je 1 van deze data niet, kun je de gemiste les gewoon een andere keer inhalen!

Tijdens de Kickbokslessen leren wij de kinderen de technieken uit het kickboksen. Tevens gaan we aan de slag met conditie, motoriek, kracht en balans.
Sparren doen wij alléén met de kinderen die dit zelf willen. Hierbij passen we gecontroleerd de geleerde technieken toe op elkaars handschoenen en lichaam. Er worden géén technieken uitgevoerd naar het hoofd!

Tijdens deze serie proeflessen kun je van ons bokshandschoenen lenen. Blijf je trainen dien je zelf bokshandschoenen én scheenbeschermers aan te schaffen.

Na het volgen van onze trainingen is jouw kind in staat mentaal en fysiek beter voor zichzelf op te komen en loopt het minder kans slachtoffer te worden van pesterijen of fysieke agressie.

Je wilt natuurlijk dat jouw kind met beide benen op de grond staat, niet gepest wordt en voor zichzelf kan opkomen. Maar hoe zit dat met jou zelf?
Omdat voor veel ouders de drempel vaak veel hoger ligt om (weer) te gaan sporten bieden wij alle ouders aan om twee hele weken gratis en vrijblijvend te komen mee trainen met onze lessen Krav Maga, Kickboksen, Bokszaktraining, Boksfit of de powerHour circuittraining.
Je traint op onze gezellig ingerichte locatie in het centrum, boven restaurant Koi op de 4e verdieping.

Heb je vragen, zijn er onduidelijkheden of wil je jezelf aanmelden voor een gratis proefweek? Neem gerust contact met ons op.

Mijn naam is François van Helden, gediplomeerd Krav Maga- en Kickboks instructeur en eigenaar van Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching).

 
Veilige en sportieve groet,

François van Helden

Protect Yourself
Self Defense Training & Coaching

www.protectyourself.nl
mail@protectyourself.nl

Facebook link
Tel: 06-29586234

Extra gegevens

Type sport Kickboksen

Minimale leeftijd 5

Maximale leeftijd 10

Contactpersoon

Naam François van Helden

Telefoonnummer 0629586234

E-mailadres mail@protectyourself.nl

close