Volleybal

Inschrijven voor 24 februari 2024

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 17 inschrijfplekken

Datum 28 februari 2024

Locatie Amerena, De Velduil 2

Prijs €2.00

Organisatie AVV Keistad

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
28 februari 2024 16:30 17:45

Nog op zoek naar een leuke sport voor jou ? Kom eens proberen of volleybal bij je past.  Elke woensdagmiddag tussen 16.30 en 17.45 uur is er een training in de Sporthal van de Amerena.  Je kunt 3 keer op proef meetrainen en dan beslissen of je lid wilt worden.

Op die middagen train je samen met je leeftijdsgenoten. We hebben de groepen verdeeld in de leeftijd van 6-8 jaar, 9 en 10 jaar en 11 en 12 jaar. Tijdens de trainingen doen we heel veel leuke oefeningen zoals opslaan, smashen, maar ook spelen we een aantal volleybalspelletjes. We geven veel aandacht aan allerlei beweegoefeningen. Inmiddels doen al meer dan 40 kinderen elke woensdag mee, maar er is nog ruimte voor meer kinderen. Als vereniging vinden we het vooral belangrijk dat je veel plezier hebt tijdens het sporten.

Vind je het leuk na de 3 trainingen, dan kun je lid worden en ook meedoen aan wedstrijden tegen teams van andere verenigingen. Ook organiseren we tijdens het seizoen allerlei andere activiteiten zoals vriendjes en vriendinnetjestraining, ouder-kind toernooi, startdag. 

Extra gegevens

Type sport Volleybal

Minimale leeftijd 6

Maximale leeftijd 12

Contactpersoon

Naam Marcel Wolswijk

Telefoonnummer 0640778838

E-mailadres marcelvolleybal@gmail.com

close