Terug naar overzicht

Judo

Locatie: Gymzaal Liendertseweg 101
Wijk: Liendert
Judo

Georganiseerd door:


Judoschool Midden

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
15-11-2022

Er zijn nog 15 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
18-11-2022 18:00 18:55
25-11-2022 18:00 18:55


Algemene informatie

Judoschool Midden is een judoschool die lessen verzorgt in Amersfoort en Hoevelaken. Met een enthousiast team van leraren en assistenten proberen we al meer dan 10 jaar onze passie voor het judo over te brengen op de leerlingen.

Plezier staat hierbij voorop! Deze aanpak zorgt ervoor dat zowel beginnende als ervaren judoka’s, van jong tot volwassenen, iedere week weer meer leren. Speciaal voor de allerjongsten, 4 tot 5 jaar, hebben we één keer in de week een tuimeljudo-les.
Door een goede sfeer in de lessen voelt iedereen zich direct thuis.

Extra gegevens Type sport: Judo
Minimale leeftijd: 10
Maximale leeftijd: 15

Contactpersoon:
  • Naam: Erwin Midden
  • Telefoonnummer: 0624236808
  • E-mailadres: info@judoschoolmidden.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.