Terug naar overzicht

TV Nieuwland

Locatie: Nieuwlandseweg 4
Wijk: Nieuwland
TV Nieuwland

Georganiseerd door:


TV Nieuwland

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
03-02-2023

Er zijn nog 30 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
10-02-2023 15:50 16:40
17-02-2023 15:50 16:40


Algemene informatie

Heb je nou altijd al willen tennissen, dan is dit je kans!

Bij TV Nieuwland hebben wij namelijk hele leuke trainingen voor jullie. Je leert de basis om over te kunnen spelen en om wedstrijdjes te spelen. De trainingen zijn een combinatie van: hard trainen, veel wedstrijdjes en leuke spelletjes. We hebben de trainingen ingedeeld op leeftijd. 

Op beide vrijdagen spelen de leeftijden 6jr t/m 8jr van 15.00 uur tot 15.50 uur, en de leeftijden 9jr t/m 12jr van 15.50 uur tot 16.40 uur, dit zorgt ervoor dat je altijd tegen iemand van je eigen leeftijd kan spelen. Kijk dus goed dat je je voor het juiste tijdstip inschrijft.

We hopen jullie snel op de tennisbaan te zien en neem vooral ook vriendjes en vriendinnetjes mee!

Extra gegevens Type sport: Tennis
Minimale leeftijd: 9
Maximale leeftijd: 12

Contactpersoon:
  • Naam: Marjolein Wüst
  • Telefoonnummer: 033-234-0050
  • E-mailadres: info@heinermantennis.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.