Terug naar overzicht

Weerbaarheid en Zelfverdediging

Locatie: Sporthal De Bron, Oceaan 14
Wijk: Vathorst
Weerbaarheid en Zelfverdediging

Georganiseerd door:


Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching)

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
31-10-2022

Er zijn nog 20 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
01-11-2022 14:15 15:00
08-11-2022 14:15 15:00


Algemene informatie

Mijn naam is François van Helden, gediplomeerd Krav Maga (Zelfverdediging)- en Kickboks instructeur en eigenaar van Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching).

Protect Yourself is hét adres voor trainingen en structurele lessen in Krav Maga (weerbaarheid/zelfverdediging), Kickboksen, Bootcamp en Bokszaktraining voor kinderen, tieners, volwassenen, bedrijven, scholen, instellingen en sportclubs.
Groepslessen vanaf 5 jaar vinden plaats in sporthal De Neng in Hoogland, sporthal De Bron in Vathorst en op onze prachtige, eigen locatie in het centrum van Amersfoort.

Via kies je sport kunnen de kinderen twee keer mee trainen tijdens onze reguliere lessen. Je hoeft dus níet te kiezen uit bovenstaande data maar het is een serie van twee keer. Als je daarna bij ons wilt blijven trainen, kun je direct instromen bij de kinderen waarmee je al samen hebt getraind. Kun je 1 van deze data niet, kun je de gemiste les gewoon een andere keer inhalen!

In Vathorst vinden deze lessen direct plaats na schooltijd. U kunt uw kinderen dus een uurtje later ophalen en zij hebben dan al lekker gesport. Ook handig als uw kinderen op de BSO zijn op dinsdag.

Tijdens de lessen leren wij de kinderen spelenderwijs te voorkomen om betrokken te raken bij conflicten en zich, door eenvoudig aan te leren technieken, te kunnen redden en verdedigen in vervelende of gevaarlijke situaties. Tevens gaan we aan de slag met conditie, motoriek, kracht en balans.

Na het volgen van onze trainingen is jouw kind in staat mentaal en fysiek beter voor zichzelf op te komen en loopt het minder kans slachtoffer te worden van pesterijen of fysieke agressie.

Je wilt natuurlijk dat jouw kind met beide benen op de grond staat, niet gepest wordt en voor zichzelf kan opkomen. Maar hoe zit dat met jou zelf?
Omdat voor veel ouders de drempel vaak veel hoger ligt om (weer) te gaan sporten bieden wij alle ouders aan om twee hele weken gratis en vrijblijvend te komen mee trainen met onze lessen Krav Maga, Kickboksen, Bootcamp, Boksfit Women Only en/of Bokszaktraining.
Je traint op onze gezellig ingerichte locatie in het centrum, boven restaurant Koi op de 4e verdieping.

Heb je vragen, zijn er onduidelijkheden of wil je jezelf aanmelden voor een gratis proefweek? Neem gerust contact met ons op.

Veilige en sportieve groet,

François van Helden
Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching)

www.protectyourself.nl

mail@protectyourself.nl

Facebook link

Tel: 06-29586234

Extra gegevens Type sport: Zelfverdediging/ weerbaarheid
Minimale leeftijd: 10
Maximale leeftijd: 14

Contactpersoon:
  • Naam: Francois van Helden
  • Telefoonnummer: +31629586234
  • E-mailadres: mail@protectyourself.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.