Terug naar overzicht

Krav maga

Locatie: Sporthal de Bron, Oceaan 14
Wijk: Vathorst

Georganiseerd door:


Bröcker Health

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
02-01-2023

Er zijn nog 5 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
09-01-2023 16:00 17:00
16-01-2023 16:00 17:00


Algemene informatie

Sterk in je schoenen staan, dat is wat wij allemaal willen voor onze kinderen! De meeste kinderen hebben wel eens te maken met een pestkop op het schoolplein. Mentale weerbaarheid, je eigen grenzen stellen en het leren inschatten van situaties zijn onderwerpen waar we tijdens de lessen zelfverdediging veel tijd aanbesteden.

Uiteraard werken we ook aan fysiek sterker worden. Dit doen we door kracht- en conditieoefeningen, vallen en opstaan, stoot- en traptechnieken. Voor situaties waarbij het er echt op aankomt, leren wij kinderen specifieke technieken waarbij zichzelf uit een benarde situatie kunnen redden.

Extra gegevens Type sport: Zelfverdediging/ weerbaarheid
Minimale leeftijd: 5
Maximale leeftijd: 12

Contactpersoon:
  • Naam: Dennis Bröcker
  • Telefoonnummer: 0614171515
  • E-mailadres: Kids@brockerhealth.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.