Terug naar overzicht

Krav maga

Locatie: Sporthal de Bron, Oceaan 14
Wijk: Vathorst

Georganiseerd door:


Bröcker Health

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
17-11-2022

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
24-11-2022 18:00 19:00
01-12-2022 18:00 19:00


Algemene informatie

Tijdens de lessen Krav Maga voor tieners besteden we veel aandacht aan mentale weerbaarheid, grenzen en het leren inschatten van situaties. In het leven van een tiener spelen er heel andere zaken dan bij kinderen daarbij krijgen tieners te maken met heel andere soorten ‘gevaar’.  Daarom verleggen we de focus wat meer van het schoolplein, naar de wereld daar buiten. Hoe kun je je hier verweren? Als je fysiek niet sterker bent, hoe kun je ongewenste situaties dan de baas worden? Ook hier leren we de tieners diverse technieken om zichzelf te kunnen verdedigen.

Extra gegevens Type sport: Zelfverdediging/ weerbaarheid
Minimale leeftijd: 12
Maximale leeftijd: 17

Contactpersoon:
  • Naam: Dennis Bröcker
  • Telefoonnummer: 0614171515
  • E-mailadres: Kids@brockerhealth.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.