Terug naar overzicht

Bootcamp

Locatie: Gym XL, Schiermonikooghof 21
Wijk: Vathorst

Georganiseerd door:


Bröcker Health

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
21-10-2022

Er zijn nog 8 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
28-10-2022 16:00 17:00
04-11-2022 16:00 17:00


Algemene informatie

Tijdens de lessen Bootcamp Kids worden de kinderen op een leuke, speelse manier uitgedaagd. D.m.v. diverse oefeningen, spelelementen en conditionele oefeningen leren de kinderen hun grenzen op te zoeken en te verleggen. De kinderen worden gestimuleerd samen te werken, elkaar aan te moedigen en te motiveren, actief bezig te zijn en vooral veel plezier te maken.

Extra gegevens Type sport: Bootcamp
Minimale leeftijd: 5
Maximale leeftijd: 12

Contactpersoon:
  • Naam: Dennis Bröcker
  • Telefoonnummer: 0614171515
  • E-mailadres: Kids@brockerhealth.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.