Terug naar overzicht

Tafeltennis

Locatie: Sporthal de Bieshaar, Breelandhof 8
Wijk: Hoogland
Tafeltennis

Georganiseerd door:


ttv Hoogland

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
19-01-2023

Er zijn nog 6 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
24-01-2023 18:30 19:30
31-01-2023 18:30 19:30
07-02-2023 18:30 19:30


Algemene informatie

Tafeltennis - ook wel "pingpong" genoemd - is in feite de huiskamervariant van tennis en is ook daadwerkelijk op die manier ontstaan. Het is niet bij veel mensen bekend, maar tafeltennis is de snelste balsport ter wereld.  

Om te kunnen tafeltennissen heb je niet veel nodig. Je hebt voldoende aan een batje, een balletje en een tafel met een net in het midden. En natuurlijk een tegenstander om tegen te spelen. 

Het doel van het spel is om het balletje met behulp van het batje over het net op de tafelhelft van je tegenstander te slaan, op zo'n manier dat hij de bal niet meer (correct) weet terug te slaan. Om je tegenstander te verrassen kun je de bal onder meer verschillende effecten en snelheden meegeven. 

De clinics zijn vooral bedoeld om kennis te maken met de tafeltennissport. Iedereen kan zich ervoor inschrijven. Of je nou helemaal nog niet kan tafeltennissen, of dat je het al (een beetje) kan maakt niets uit. In de 3 lessen die de clinic duurt leren wij je de basisslagen aan en leer je ook de spelregels goed kennen. Vanaf nu dus nooit meer ruzie over de puntentelling tijdens een wedstrijdje op het schoolplein of op de camping.

Extra gegevens Type sport: Tafeltennis
Minimale leeftijd: 9
Maximale leeftijd: 12

Contactpersoon:
  • Naam: Eric Capello
  • Telefoonnummer: 0654968504
  • E-mailadres: e.capello@hccnet.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.