Terug naar overzicht

Kickboksen

Locatie: Theo Meijer Sport, Kosmonaut 8e
Wijk: Nieuwland
Kickboksen

Georganiseerd door:


Theo Meijer Sport Amersfoort

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
23-12-2022

Er zijn nog 16 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
10-01-2023 16:45 17:45
17-01-2023 16:45 17:45
24-01-2023 16:45 17:45
31-01-2023 16:45 17:45


Algemene informatie

Kickboksen, de Full-contact sport waarin echter ook zelfbeheersing en intensieve training zeer belangrijke componenten zijn.
K-1 en Muay Thai zijn de stijlen die bij Theo Meijer Sport wordt beoefend. De nadruk ligt op techniek en conditie.


Er is een verschil tussen het traditionele K-1 KICKBOKSEN en MUAY THAI. Bij het Kickboksen zijn alle trap-, en stoot technieken naar het lichaam en hoofd toegestaan en bij de MUAY THAI mogen ook de ellebogen gebruikt worden en knieën naar het hoofd.

Kickboksen is voor veel sporters een heerlijke sport vanwege de zeer conditionele trainingen en ook de zeer grote variëteit aan technieken. Het belangrijkst is om eerst te leren niet geraakt te worden en van daaruit te leren counteren.

Door de juiste trainingsmentaliteit en de grote mate van zelfbeheersing krijg je een zeer intensief spel tussen 2 sport(st)ers die elkaar bestrijden met verschillende trap- en stoottechnieken. Neem daarbij de mooie bokssport als basis en je krijgt een zeer leerzame en goede training waar alle belangrijke componenten zoals zelfbeheersing, controle, techniek, conditie, incasseringsvermogen in zitten.

Team Theo Meijer Sport

Extra gegevens Type sport: Kickboksen
Minimale leeftijd: 10
Maximale leeftijd: 13

Contactpersoon:
  • Naam: Ed van den Berg
  • Telefoonnummer: 0655885708
  • E-mailadres: info@theomeijersportamersfoort.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.