Terug naar overzicht

Capoeira

Locatie: Michaëlschool, Van Almondestraat 2
Wijk: Koppel

Georganiseerd door:


Batuque Capoeira

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
16-12-2022

Er zijn nog 10 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
17-12-2022 11:00 12:00
10-12-2022 11:00 12:00


Algemene informatie

Vechten, dansen, radslagen en salto’s, trommelen, zingen, een vechtkunst zonder winnaar en verliezer, kan dat allemaal tegelijk?? Capoeira is een Braziliaans spel dat al eeuwen bestaat en waarin al deze onderdelen samenkomen in een supergezellige kring van spelers. We moedigen elkaar aan met de muziek zodat iedereen op zijn best kan spelen.

Batuque Capoeira Amersfoort bestaat al 17 jaar en heeft al veel goede Capoeira spelers voortgebracht. In onze Capoeira lessen beoefen je sport en muziek in een positieve en energieke sfeer. De vechtkunst, acrobatiek en dans komen samen op live muziek in de kring aan het einde van de training. Zo verbeter je je conditie, balans, kracht, flexibiliteit en muzikale skills op een bijzondere en sociale manier. Op onze website www.capoeira-events.nl kan je er meer over lezen en zie je ook filmpjes.

Extra gegevens Type sport: Zelfverdediging/ weerbaarheid
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 13

Contactpersoon:
  • Naam: Guido Heijmans
  • Telefoonnummer: 06544596721
  • E-mailadres: info@capoeira-events.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.