Terug naar overzicht

Circus Amersfoort

Locatie: Soesterweg 314-B, Soesterkwartier
Wijk: Soesterkwartier
Circus Amersfoort

Georganiseerd door:


Circus Amersfoort

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
31-10-2022

Er zijn nog 9 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
05-11-2022 12:45 14:15
12-11-2022 12:45 14:15
19-11-2022 12:45 14:15


Algemene informatie

Circus is leuk, circus is spannend, circus is bijzonder en iedereen kan het! In drie weken leer je de basis van ballopen, koordlopen, diabolo, trapeze en nog veel meer. Om een goed beeld te krijgen van de circuslessen doe je mee met een bestaande groep.  Iedereen die begint bij Circus Amersfoort, staat binnen de kortste keren als artiest in de piste.

 

Extra gegevens Type sport: Circus
Minimale leeftijd: 8
Maximale leeftijd: 10

Contactpersoon:
  • Naam: Ronald
  • Telefoonnummer: -
  • E-mailadres: kiesjesport@circusamersfoort.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.