Terug naar overzicht

Badminton

Georganiseerd door:


BC Amersfoort

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
31-08-2022

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
21-01-2023 09:45 12:00
28-01-2023 10:00 12:00
04-02-2023 10:00 12:00


Algemene informatie

Maak kennis met badminton: iedereen kan het! Met een badmintonracket probeer je de shuttle bij je tegenstander in het speelvak op de grond te slaan. En je tegenstander probeert dat natuurlijk ook bij jou. Het is belangrijk dat je snel kunt bewegen en heel vlug kunnen reageren, want badminton is de snelste racketsport ter wereld! Jongens en meisjes spelen zowel met als tegen elkaar.

 

Wij brengen je in contact met de aspecten van badminton, een snelle, technische en tactische sport. Je leert de basisbeginselen van de techniek, ervaart hoe het is om in een sporthal te spelen in plaats van buiten en ontmoet ook nog veel andere kinderen. Daarnaast doe je ook nog extra conditie op.

 

Wij hebben rackets and shuttles, wel graag zelf sportkleding en sportschoenen meenemen.

Zie ook www.bcamersfoort.nl

Extra gegevens Type sport: Badminton
Minimale leeftijd: 8
Maximale leeftijd: 13

Contactpersoon:
  • Naam: Ed Kornegoor
  • Telefoonnummer: 06-53419466
  • E-mailadres: info@bcamersfoort.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.