Terug naar overzicht

Rugby

Georganiseerd door:


RC Eemland

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
22-09-2022

Er zijn nog 12 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
03-10-2022 18:30 19:30
10-10-2022 18:30 19:30
17-10-2022 18:30 19:30


Algemene informatie

Voor kinderen uit de geboortejaren 2015 en 2016

De meeste kinderen zijn gek op stoeien en daarvoor krijgen ze bij rugby alle gelegenheid. Bovendien is het een echte teamsport, die ook nog eens leuk is om naar te kijken. Wat wil je nog meer?

Iedereen vanaf vijf jaar oud kan aan rugby doen, jongens en meisjes. Als je snel en beweeglijk bent, is een plek aan de zijkanten van het veld (de wing) iets voor jou. Je kunt dan lekker hard naar de try-lijn rennen om een punt te scoren. Als je klein en behendig bent, kun je misschien degene zijn die het spel verdeelt (de scrum half). Wie groot en sterk is, kan in de scrum. Maar hoe groot of klein je ook bent, rugby speel je samen. Je kunt niet zonder elkaar.

Spelenderwijs

De jongste kinderen maken spelenderwijs kennis met rugby. Langzaam maar zeker wordt het spel fysieker. Dit kan wanneer de kinderen de basistechnieken kennen en op een veilige manier contactsituaties kunnen aangaan. Vanaf een jaar of zes worden er ook wedstrijden gespeeld. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer spelregels erbij komen en hoe groter het speelveld wordt.

Iedereen uit Amersfoort en omstreken is van harte welkom om kennis te maken met Rugby via Kies je Sport.

Get into Rugby https://www.youtube.com/watch?v=RPoNqsBk3Ss

 

Extra gegevens Type sport: Rugby
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 8

Contactpersoon:
  • Naam: Linda Livetro
  • Telefoonnummer: 0614177651
  • E-mailadres: tbm@rceemland.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.