Terug naar overzicht

Wielrennen/Veldrijden

Locatie: Sportpark Zielhorst 2
Wijk: Zielhorst
Wielrennen/Veldrijden

Georganiseerd door:


Wielervereniging Eemland

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
23-05-2022

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
24-05-2022 17.15 18.45
31-05-2022 17.15 18.45


Algemene informatie

 Droom je er van om een wielrenner of veldrijder te worden. Lijkt wielrennen of veldrijden je leuk om te doen? Kom dan eens kijken bij Wielervereniging Eemland. Ongeveer vijftig jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 14 jaar beleven bij onze vereniging heel veel plezier aan wielrennen en veldrijden!

Om kennis te maken met wielrennen kun je meedoen aan onze instroomtrainingen. Je kunt meetrainen, in een groep met allemaal “instromers” en uiteraard onder begeleiding van een echte trainer. Heb je geen eigen fiets en helm, dan kun je voor 10 euro een leenfiets en leenhelm huren van onze vereniging.

Extra gegevens Type sport: Wielrennen
Minimale leeftijd: 7
Maximale leeftijd: 13

Contactpersoon:
  • Naam: M. Bronkhorst
  • Telefoonnummer: 06 44052110
  • E-mailadres: jeugd@wveemland.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.