Terug naar overzicht

Skills & Fun

Locatie: Amerena, De Velduil 2
Wijk: Liendert
Skills & Fun

Georganiseerd door:


Geeresteingroep

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
31-10-2022

Er zijn nog 6 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
04-11-2022 17:00 18:00
11-11-2022 17:00 18:00


Algemene informatie

Skills & Fun:

Een supergezellige beweeg- en spel les voor jongeren van 10- 15 jaar. Op vrijdagmiddag van 17:00 - 18:00. Bij Amerena, Amersfoort. Voor jongens en meiden die niet of nog niet een club/(team)sport hebben gevonden. Of om een extra keer in de week te sporten ter aanvulling op je andere sport(en).

Onderdeel van de lessen is onder andere het Athletic Skills Model (ASM). Dit is een methode waarbij kinderen zich door veelzijdig bewegen zich optimaal kunnen ontwikkelen in hun motorische vaardigheden. Zoals behendigheid, (bal)vaardigheid, bewegen op muziek en parcours met klimmen, springen en slingeren. Voor betere sportprestaties, een gezonder leven met minder blessures en meer plezier voor elke beweger of sporter.

De lessen worden, afhankelijk van het aantal deelnemers, begeleid door meerdere trainers en begeleiders van de jeugd van de zwemvereniging ZPC, volleybalvereniging Keistad en Petra Niezing. Petra is een enthousiaste en ervaren fysiotherapeute van de Geeresteingroep die gespecialiseerd is in kinderfysiotherapie en sport(medische)begeleiding.

Ook kinderen met een beperking zijn van harte welkom, mits zij persoonlijk begeleiding meebrengen wanneer dit nodig is om hun veiligheid te waarborgen. Neemt u contact op om dit vooraf te overleggen met p.niezing@geeresteingroep.nl

Extra gegevens Type sport: Multisporten
Minimale leeftijd: 10
Maximale leeftijd: 15

Contactpersoon:
  • Naam: Petra Niezing
  • Telefoonnummer: per mail makkelijkst direct bereikbaar
  • E-mailadres: p.niezing@geeresteingroep.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.