Terug naar overzicht

Freerunning

Locatie: Gymzaal Arnhemseweg 65, Vermeerkwartier
Wijk: Vermeerkwartier
Freerunning

Georganiseerd door:


Tantum Freerunning

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
05-11-2021

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
11-11-2021 19.30 20.25
18-11-2021 19.30 20:25


Algemene informatie

WAT IS FREERUNNEN?

Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. In deze sport kan je bewegen in een vrije vorm en zoek je steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van sprongen, vaults, flips en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. Het doel van Tantum freerunning is dat je het beste uit jezelf en uit je lichaam kunt halen.

IEDEREEN KAN FREERUNNEN?!

Hier staat Tantum Freerunning voor. Wat ik erg belangrijk vind is dat de sport freerunnen voor iedereen toegankelijk is. Als jij al veel sportervaring hebt ben je welkom, maar ook als je voor het eerst de gymzaal in stapt ben je van harte welkom. Bij de sport freerunnen is er geen einddoel wat je moet kunnen. Wat ik het belangrijkste vind is dat je het beste uit jezelf haalt en probeert vooruit te komen. Het is mooi als deelnemers iets gedaan hebben in de les waarvan ze van tevoren niet hadden gedacht dat ze het zouden kunnen. Freerunles haalt het beste in jezelf en je lichaam naar boven.

 

Voor meer infomatie kijk op https://tantumfreerunning.nl/wat-is-freerunnen/ en geef je snel op voor 2 gratis proeflessen Freeunnen in de gymzaal op de Arnhemseweg 65 in Amersfoort van 19.30 - 20.25 uur 

Extra gegevens Type sport: Freerunning
Minimale leeftijd: 13
Maximale leeftijd: 16

Contactpersoon:
  • Naam: Rutger Schipper
  • Telefoonnummer: 0634190939
  • E-mailadres: info@team-tantum.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.