Terug naar overzicht

Algemene Dansvorming (ADV)

Locatie: DCA, Waterdreef 166
Wijk: Nieuwland
Algemene Dansvorming (ADV)

Georganiseerd door:


Dance Centre Amersfoort

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
07-11-2022

Er zijn nog 28 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
31-10-2022 16:30 17:30
07-11-2022 16:30 17:30


Algemene informatie

 

Dance Centre Amersfoort is een waar begrip in Amersfoort. We bestaan al sinds 2008 en zijn inmiddels uitgegroeid met wel 4 locaties, Nieuwland, Vathorst, Nijkerk en Barneveld.

Dansles volgen op een locatie waar gezelligheid en passie voor het dansvak hoog in het vaandel staat? Dan ben jij bij DCA op je plek!

In de les algemene dansvorming (ADV) maakt de leerling kennis met de basis van dans. Spelenderwijs en vol fantasie werken de leerlingen aan een bepaald thema of een bepaalde dansstijl. De leerlingen gaan onder anderen improviseren, werken aan ritme en ruimte, houding en samenwerken!

Iedereen is welkom en plezier staat altijd voorop! Dans jij met ons mee?

We hopen je snel te mogen verwelkomen in één van onze danslessen! =)

Team DCA

www.dancecentreamersfoort.nl

 

Heb jij een handicap? Als jullie denken dat het haalbaar is, ben je meer dan welkom. Wil je overleggen, ons informeren of heb je vragen, dan horen wij het graag.

Extra gegevens Type sport: Dansen
Minimale leeftijd: 4
Maximale leeftijd: 7

Contactpersoon:
  • Naam: Dance Centre Amersfoort
  • Telefoonnummer: 0337115269
  • E-mailadres: info@dancecentreamersfoort.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.