Terug naar overzicht

Capoeira

Locatie: Soesterweg 314-B, Soesterkwartier
Wijk: Soesterkwartier

Georganiseerd door:


Batuque Capoeira

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
29-10-2021

Er zijn nog 9 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
02-11-2021 18:15 19:15
09-11-2021 18:15 19:15


Algemene informatie

Capoeira is een Braziliaans spel waarbij je tegelijkertijd muziek maakt én sport. Het is ook een serieuze vechtkunst met draaitrappen, ontwijkende verdediging en acrobatische trucs.

Twee spelers dagen elkaar uit in het midden van de Capoeira kring, op het ritme van Braziliaanse muziekinstrumenten. Die leer jij ook bespelen! Zo verbeter je jouw balans, kracht, flexibiliteit en muzikale skills op een bijzondere en gezellige manier. Je kan je energie kwijt en leert coole tricks. Capoeira bestaat al eeuwenlang in Brazilië en ongeveer 20 jaar in Amersfoort. De leraar is contramestre Guido van de groep Batuque Capoeira. Op de website www.capoeira-events.nl kan je meer lezen en filmpjes kijken over deze fantastische sport. 

 Kom een keer meedoen! 

https://youtu.be/XjJFHvE6e7Y

Extra gegevens Type sport: Zelfverdediging/ weerbaarheid
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 14

Contactpersoon:
  • Naam: Batuque Capoeira
  • Telefoonnummer: 0644596721
  • E-mailadres: info@capoeira-events.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.