Terug naar: Toernooien

Wielrentoernooi WV Eemland 2017Wielrentoernooi WV Eemland 2017

Georganiseerd door:


Wielervereniging Eemland

Uiterste inschrijfdatum:
14-09-2017

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
16-09-2017 15.00 16.00


Algemene informatie

 

Hou je van hard fietsen, heb je een fiets en wil jij het op een echte wielerbaan opnemen tegen leeftijdsgenoten? Doe dan mee met het Wielrentoernooi (Dikke Banden Race) van Wielervereniging Eemland tijdens de Rabo Amersfoort Groeistad Klassieker op deze dag. Op deze dag met veel wielersfeer, kan ook jij met deze Amersfoortse klassieker zelf racen op een veilig en afgesloten parkoers.

 

Je kan meedoen met elke fiets. Een omafiets, Mountainbike, racefiets het maakt niet uit. De fiets moet wel technisch in orde zijn en wordt vooraf gecontroleerd of de remmen het doen en of alles goed vastzit. Een helm dragen is verplicht. Heb je geen helm dan kan je er 1 lenen van de Wielervereniging. Wie worden de nieuwe schoolkampioenen van 2017?

 

Op zaterdag 16 september moet je 30 min voor de start melden in de kantine van WV Eemland. Hier krijg je een startnummer dat je op je shirt moet spelden. De speldjes krijg je uiteraard van ons. 

 

We rijden eerst met elkaar een proefrondje zodat je weet hoe het parcours is.

 

Daarna starten we in 3 groepen. Jongens en meiden starten gelijk:

 

groep 3 en 4 start om 15.00 uur. Jullie rijden 1 ronde van 1500m.

 

groep 5 en 6 start om 15.15 uur. Jullie rijden 2 ronden van 1500m.

 

groep 7 en 8 start om 15.30 uur. Jullie rijden 3 ronden van 1500m.

 

Na de finish van de derde groep, worden de eerste drie binnenkomersn per groep gehuldigd op een officieel podium en maken we een groepsfoto van alle deelnemers. 

 

Zou je nu al willen wielrennen dan kan dat natuurlijk ook. Kom dan eens kijken en meedoen bij de trainingen. Kijk op onze website bij de jeugd en meld je aan voor een proeftraining. www.wveemland.nl

Voor basisscholieren van buiten Amersfoort en uiteraard ook van harte welkom, stuur een mail naar info@Fiets033.nl met de noodzakelijke gegevens van naam, adres, woonplaats, basisgroep, leeftijd, telefoonnummer en of je een begeleider meeneemt met ook zijn naam en telefoonnummer.

 

 

 

Extra gegevens Doelgroep
  • 3 t/m 8
Poster
Poster Wielrentoernooi WV Eemland 2017

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.