Terug naar: Verenigingen

AKV Soesterkwartier

www.akvsoesterkwartier.nl
Algemene informatie

De Amersfoortse korfbalvereniging Soesterkwartier is opgericht op 15 september 1935. Wij zijn daarmee de oudste korfbalvereniging in de regio. De vereniging ontleedt haar naam aan de wijk "Soesterkwartier" alwaar het gevestigd is. De vereniging straalt ook het warme en gezellige van een wijkvereniging uit.

Met een eigen gymlokaal hebben we goede mogelijkheden om de jeugd- en seniorenspelers op te leiden. Voor de opleiding van spelers hebben we een zeer gedreven professionele groep van trainers en coaches. Dit geldt zowel voor de senioren- als jeugdteams. De jongste jeugd traint 1 keer per week en de oudere jeugd 2 keer. De trainingen worden op dinsdag- en/of donderdagavond geven. De jeugdwedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

De senioren trainen op zowel de dinsdag- als donderdagavond na de jeugdtrainingen. Zij spelen op zondag de wedstrijden. We hebben ook een midweek team wat op een doordeweekse dag haar wedstrijden speelt (veelal op donderdag).

In de winterperiode (november – april) trainen en spelen we in de zaal. Naast de gebruikelijke dinsdag en/of donderdag wordt er dan ook op de maandag trainingen verzorgd in onze eigen hal op ons complex.

Naast het sportieve gedeelte vormen gezelligheid en saamhorigheid de basis voor de vereniging. Zo wordt er maandelijks geklaverjast en wordt er voor de jeugd veel activiteiten georganiseerd zoals b.v. een Playbackshow, Discozwemmen, Halloweenfeest, een Nieuwjaarsparty en aan het eind van het seizoen een grootse happening.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.