Terug naar overzicht

Schaken

Locatie: Basisschool De Bieshaar
Wijk: Hoogland

Georganiseerd door:


Schaakvereniging Hoogland

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
20-09-2020

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Bij een activiteit met meerdere data mag je deelnemen op alle genoemde data.

DatumStarttijdEindtijd
29-09-2020 18:30 19:30
06-10-2020 18:30 19:30
13-10-2020 18:30 19:30


Algemene informatie

In deze Kies-je-Sport cursus gaan we je Verder leren schaken. In drie dinsdagavonden leer je op een gezellige manier een leuk partijtje schaken. In deze cursus gaan we ervan uit dat je de loop van de stukken kent. Ken je de loop van de stukken nog niet? Geen punt, maar schrijf dan in voor de cursus op 24 november! 

Hier gaan we dus verder met het begrijpen van schaken en daarna spelen we partijtjes onderling tegen elkaar. Aan het eind van deze cursus kun je dus een goed partijtje schaken.

Mocht je al een partijtje kunnen schaken, ook dan ben je nu zeker welkom. Schaken bevat veel variëteiten in het spel en dan kun je dat verder leren en ontwikkelen. Ook dat doen we in een gezellige sfeer. 

In beide situaties kan je dus een partijtje schaken en weet je ook of je schaken een leuke sport vindt om meer van te weten te komen. Je kan daarna bijvoorbeeld lid worden van onze schaakvereniging.

Tot slot: schaken is niet alleen leuk; het is ook goed voor de ontwikkeling van je brein. Je leert bijvoorbeeld concentreren, nadenken, structureren en plannen.

Voor deze cursus vragen we een bijdrage van 2 euro voor de drie avonden; te betalen bij de eerste les. De avonden duren een uur: van half zeven tot half acht.

Tot ziens op 29 september!!

Met vriendelijke groeten,

Ton Schillemans

Jeugdleider Schaakvereniging Hoogland.

Extra gegevens Type sport: Schaken
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 10

Contactpersoon:
  • Naam: Ton Schillemans
  • Telefoonnummer: 0653958360
  • E-mailadres: jeugdleider@schakeninhoogland.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.