Terug naar overzicht

Circus Amersfoort - Club Drempelloos

Locatie: Circus Amersfoort, Soesterweg 314b, Amersfoort
Wijk: Soesterkwartier

Georganiseerd door:


Circus Amersfoort

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
29-11-2020

Er zijn nog 4 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Bij een activiteit met meerdere data mag je deelnemen op alle genoemde data.

DatumStarttijdEindtijd
01-11-2020 10:30 11.45
15-11-2020 10:30 11.45
29-11-2020 10:30 11.45


Algemene informatie

Iedereen kan circusartiest zijn! Speciaal voor kinderen en jongeren die in een reguliere sport- of circusclub lastig kunnen meekomen, is Circus Amersfoort in 2016 begonnen met Club Drempelloos. 

In de circuslessen leer je ballopen, koordlopen, trapeze, diabolo en nog veel meer. Op zondagochtend (alleen in de even weken) wordt er op ieders eigen tempo geoefend, om het jaar vervolgens af te sluiten met een spetterende voorstelling. De club is er voor kinderen en jongeren van ongeveer 6 tot 18 jaar, met bijvoorbeeld een (verstandelijke) beperking. De begeleiders zijn ervaren circusdocenten met een sociaal pedagogische achtergrond.

Nieuwsgierig? Kom via Kies je Sport drie lessen meedoen met Club Drempelloos! 

Extra gegevens Type sport: Circus
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 18

Contactpersoon:
  • Naam: Vera van Es
  • Telefoonnummer: 0616678270
  • E-mailadres: drempelloos@circusamersfoort.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.