Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Samenwerking ZomerPretPas en Schoolsport

ZomerPretPas en Schoolsport Amersfoort gaan samenwerken! ZomerPretPas is een initiatief van Kath Duin & stichting KliederBoel met als doel op een leuke manier kinderen te stimuleren meer te bewegen en kinderen, die vanwege verschillende redenen niet op vakantie gaan, een leuke blije zomervakantie te geven.

Omdat niemand weet wat de thuissituatie achter elke voordeur is (er is veel verborgen armoede) krijgen alle kinderen die woonachtig zijn in- en/of naar school gaan in- Amersfoort via de basisschool een gratis ZomerPretPas. Met de ZomerPretPas kunnen kinderen zes weken lang door de hele stad en iets daarbuiten, gratis of met korting, leuke zomeractiviteiten ondernemen! Vanaf dit jaar maakt ZomerPretPas gebruik van de mogelijkheden van Schoolsport Amersfoort. ZomerPretPas zal o.a. voor de inschrijvingen gebruik gaan maken van de website van Schoolsport Amersfoort.

close