Terug naar overzicht

Monkey Moves Kleutergym

Monkey Moves Kleutergym

Georganiseerd door:


Monkey Moves

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
25-08-2021

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Dit evenement is niet toegankelijk voor mindervaliden
Data
DatumStarttijdEindtijd
27-08-2021 10:15 11:00


Algemene informatie

Kom lekker bewegen! Maak kennis met  het vrolijke beweegprogramma van Monkey Moves waarmee je de eerste stapjes zet naar een leven lang gezondbewegen. In een veilige en stimulerende omgeving ga je sporten, spelen en verkennen. De lessen zitten vol activiteiten, muziek, klimmen en klauteren. Doe je mee?

Vanaf 4 jaar doen ze zelfstandig mee. Publiek is niet toegestaan. Neem een eigen flesje water mee en kleed je naar de weersom- standigheden, de activiteiten zijn buiten.

Extra gegevens Boot: Sportboot
Minimale leeftijd: 4
Maximale leeftijd: 6
Begeleiding volwassene verplicht: Nee

Contactpersoon:
  • Naam: Sebastiaan de Lange
  • Telefoonnummer: 0683607009
  • E-mailadres: sebastiaan@monkeymoves.nl

Tijdens de zomeractiviteiten kunnen er foto's en filmpjes gemaakt worden waarbij jij in beeld kan komen. Mogelijk worden ze gebruikt op onze website en social media kanalen of door aanbieders van de zomeractiviteiten. Wil je niet op de foto of gefilmd worden, geef dat dan zsm aan bij de organisatie van de betreffende zomeractiviteit. Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta jij en/of je kind(eren) onbedoeld in beeld, laat het ons en/of de aanbieder van de zomeractiviteit zsm weten via info@zomerpretpas.nl. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen. ZomerPretPas is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze website of voor gewijzigde, onjuiste of onvolledige informatie.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.