Terug naar: Toernooien

3x3 Streetball toernooi VO

Datum: 16-04-2019

Einddatum: 16-04-2019

Begintijd: 15.00

Eindtijd: 18.00

3x3 Streetball toernooi VO

Georganiseerd door:


Crackerjacks

Prijs: € 5.00

Uiterste inschrijfdatum:
05-04-2019

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Algemene informatie

Ga jij de uitdaging aan? Een nieuw toernooi met een nieuwe sport in Amersfoort, Streetball 3 vs 3 Basketbal.

Het toernooi is voor de klassen 1 t/m 4. Er is een toernooi voor zowel jongens als meiden. De klassen 1 & 2 spelen in een categorie en de klassen 3&4. Het toernooi wordt gelijktijdig gespeeld met de Regiofinales van Olympic Moves.

Streetball wordt gespeeld op een half veld en er wordt 3 tegen 3 gespeeld. Voorafgaand aan het toernooi kunnen scholen deelnemen aan clinics in Streetball welke gegeven worden door Crackerjacks. Deze vinden plaats op school, onder schooltijd.

 

Streetball Masters Amersfoort 2019

Op 11 mei wordt Streetball Masters Amersfoort georganiseerd op het Eemplein in Amersfoort. De winnaars mogen deelnemen aan dit evenement, www.basketball.nl/3x3-basketball/streetball-masters .

Streetball wordt gespeeld op een half veld en er wordt 3 tegen 3 gespeeld. Voorafgaand aan het toernooi kunnen scholen deelnemen aan clinics Streetball welke gegeven worden door de Crackerjacks. Deze vinden plaats op school, onder schooltijd.

 

Spelen het 3X3 WK stadion?

Dat kan. Wij maken jouw droom waar! Het WK 3X3 wordt van 18 juni tot 23 juni gehouden op het Museumplein in Amsterdam. Een van de side events betreft een Streetball toernooi voor klas 1 - 2 uit het Voortgezet Onderwijs. De winnaars van het Streetball toernooi in Amersfoort (uit klas 1 - 2) mogen deelnemen aan dit Streetball toernooi op het Museumplein in Amsterdam. 

Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 3
  • Maximale teamgrootte: 5
Doelgroep
  • klassen 1 t/m 4 VO
Poster
Poster 3x3 Streetball toernooi VO

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden fotos en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die fotos en videos gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.