Terug naar: Verenigingen
Algemene informatie

Skills & Fun:

Deze supergezellige beweeg- en spel les bestond al op de dinsdag van 16:00 - 17:00. Vanwege het grote succes worden meerdere groepen gestart. Op dinsdagmiddag van 15:00 – 16:00 en op de vrijdagmiddag van 17:00 - 18:00. Bij Amerena, Amersfoort.

Voor jongens en meiden die niet of nog niet een club/(team)sport hebben gevonden. Of om een extra keer in de week te sporten ter aanvulling op je andere sport(en).

Onderdeel van de lessen is onder andere het Athletic Skills Model (ASM). Dit is een methode waarbij kinderen zich door veelzijdig bewegen zich optimaal kunnen ontwikkelen in hun motorische vaardigheden. Zoals behendigheid, (bal)vaardigheid, bewegen op muziek en parcours met klimmen, springen en slingeren. Voor betere sportprestaties, een gezonder leven met minder blessures en meer plezier voor elke beweger of sporter.

De lessen worden begeleid door meerdere trainers en begeleiders van de jeugd van de zwemvereniging ZPC, volleybalvereniging Keistad en Petra Niezing. Petra is een enthousiaste en ervaren fysiotherapeute van de Geeresteingroep die gespecialiseerd is in kinderfysiotherapie en sport(medische)begeleiding.

Ook kinderen met een beperking zijn van harte welkom, mits zij persoonlijk begeleiding meebrengen wanneer dit nodig is om hun veiligheid te waarborgen. Neemt u contact op om dit vooraf te overleggen met Petra Niezing, p.niezing@geeresteingroep.nl

Voor meer achtergrondinformatie over De Geeresteingroep of Petra Niezing https://www.geeresteingroep.nl/teams/petra-niezing/

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.